Nuscen 8Holds Држач За Монтирање На Ѕид За Dyson Airwrap Стајлер, Суперсоничен Фен За Коса, 3 Слоја Со Полица За Складирање На Организаторот На Куки Нерѓосувачки Челик Отпорен н?
  • Неодамнешно

Nuscen 8Holds Држач За Монтирање На Ѕид За Dyson Airwrap Стајлер, Суперсоничен Фен За Коса, 3 Слоја Со Полица За Складирање На Организаторот

DEN 447.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

- ?●Апликација●овој држач може да се чува За Dyson Airwrap и Dyson Supersonic фен за коса?Овој штанд има 8 дупки/слотови и исто така има куки за повеќе storage.In покрај тоа,?можете да изберете да ја поправите заградата со удирање и лепење, кои се многу стабилни. - ?€3-ниво скалила дизајн ● Заштедете простор во вашата спална соба и одржувајте ги вашите виткачи организирани, земајќи ја вашата соба од неред во организирана.Направете го вашиот живот едноставен, чист и уметнички. - / премиум Материјал Решетката за виткање е изработена од нерѓосувачки челик, мат мат текстура, процес на елоксирање со пескарење.Носивоста е исклучително силна и не е лесно да ' рѓосува. - ?①Чувство На Луксузен●Едноставен И дарежлив дизајн со класична црна боја, мултифункционален Држач за Стајлер За Дајсон Аирврап одличен декор на домот и може да одговара со различни стилови на украсување на домот. - ?●Подарок●нашиот држач за организатор на додатоци за виткање е одличен подарок за убавина за загревање на куќата, Денот на Благодарноста, Божиќ или роденденски забави, носејќи и фризерски салон за себе. ?Опис? Држачот за виткање е многу погоден за создавање чист и уреден простор за фризерски салон, ?овозможувајќи ви лесно да ги најдете потребните додатоци. ?Можете да го закачите во бањата, во гардеробата или веднаш до комодата, ?целосно искористете го неискористениот вертикален ѕиден простор. ?Карактеристики? - Боја : Црна.? - ?Материјал : нерѓосувачки челик.? - Големина : 28 х 17,7 х 9,5 см/ 11 х 7 х 3,7 инчи.? - ?●Апликација●овој држач може да се чува За Dyson Airwrap и Dyson Supersonic фен за коса.?Овој штанд има 8 дупки/слотови и исто така има куки за повеќе storage.