SMLJLQ Бања за туширање за туширање за туширање, за држач за држачи за држачи за складирање на држачи за складирање на решетката за шампон полица за пешкири единечен н?
  • Неодамнешно

SMLJLQ Бања за туширање за туширање за туширање, за држач за држачи за држачи за складирање на држачи за складирање на решетката за

DEN 1869.12

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Метален материјал, хромирана површина, не е лесна за 'рѓа, издржлив Дизајнот на шупливата дренажа ја одржува полицата за складирање суво и чисто. Дизајн на тока, лесен за инсталирање, без дупчење и лепак. Поправете ја решетката за складирање на шипката за туширање, погодна за дупка со дијаметар од 24мм. Практични и удобни додатоци за бања за поставување шампон или гел за туширање. Метален материјал, хромирана површина, не е лесна за 'рѓа, издржлив. Дизајнот на шупливата дренажа ја одржува полицата за складирање суво и чисто. Дизајн на тока, лесен за инсталирање, без дупчење и лепак. Поправете ја решетката за складирање на шипката за туширање, погодна за дупка со дијаметар од 24мм. Практични и удобни додатоци за бања за поставување шампон или гел за туширање. Материјал : Третман на металсурфејс : Chrome Platingsize : 32*6,5*6cmmetal материјал, хромирана површина, не е лесна за 'рѓа, издржлив.