FJYDBTWJ Пешкир Шини Ѕид Бања Пешкир Решетката, Пешкир Полица Железнички Нерѓосувачки Челик Пешкир Бар Држач за Бања или Кујна Ѕид Монтирани Пешкир Решетката Голема Р?
  • Неодамнешно

FJYDBTWJ Пешкир Шини Ѕид Бања Пешкир Решетката, Пешкир Полица Железнички Нерѓосувачки Челик Пешкир Бар Држач за Бања или Кујна Ѕид Монтирани

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Применлива Сцена : Идеална За Употреба во Бања, Кујна, Перална, Двор, 1 Хотели и Бањи, Можете да ја Монтирате На Двете Страни од Вашиот Кабинет или Врата од Плакарот Инсталација На ѕид : Дупчење За Инсталација (Додатоци За Инсталација На Завртки Се Вклучени во Пакетот). Заштеда на простор : Елегантен Изглед Не Само Што Се Применува За Користење Како Шипка За Крпи,Туку Може Да Собере И Облека, Висечки Шалови, Облека, Крпи за Садови и Сарафани И така Натаму. Издржлив И Цврст : Поддршка Со Висока Јачина, Максимална Носивост 5 Кг! Современиот Дизајн и Функционалната Funcетика Ќе И Дадат Им1уларен Финиш на Вашата Бања. Материјал Од Нерѓосувачки Челик : Изработен Од Премиум 1, Работи Подобро во 1,- ' рѓа и-Оцрнување. Применлива Сцена : Идеална За Употреба во Бања, Кујна, Перална, Двор, 1 Хотели и Бањи, Можете да ја Монтирате На Двете Страни од Вашиот Кабинет или Врата од Плакарот. Инсталација На ѕид : Дупчење За Инсталација (Додатоци За Инсталација На Завртки Се Вклучени во Пакетот). Заштеда на простор : Елегантен Изглед Не Само Што Се Применува За Користење Како Шипка За Крпи,Туку Може Да Собере И Облека, Висечки Шалови, Облека, Крпи за Садови и Сарафани И така Натаму. Издржлив И Цврст : Поддршка Со Висока Јачина, Максимална Носивост 5 Кг! Современиот Дизајн и Функционалната Funcетика Ќе И Дадат Им1уларен Финиш на Вашата Бања.