4 парчиња лепило за лепило за обложување на деца за обложување, доказ за фиоки за бебиња, безбедност на тоалетите, залики за тоалети за дете за миење садови за миење ?
  • Неодамнешно

4 парчиња лепило за лепило за обложување на деца за обложување, доказ за фиоки за бебиња, безбедност на тоалетите, залики за тоалети за дете

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

апс Брави на фрижидер- Може да се инсталира и во вашите RV, спречува кабинети случајно отворање и предмети што паѓаат при возење. Заклучување на кујнски шкаф-нема да ја оштетите вашата врата со карактеристично и не е лесно да се движите со високо триење. Безбедносно заклучување на уредите- Со ова безбедносно заклучување можете ефикасно вашето дете да пристапите до некои несакани предмети за домаќинството. Заклучување на вратата од фрижидер- со помош на овие брави на кабинетот, до фиоката од гребење за време на лизгање. Брави за фиоки- Осигурете се дека вашето бебе или дете е безбедно обезбедување плакари, уреди, фиоки, фрижидер, тоалет и многу повеќе. Пакетот вклучува карактеристики со 4 x брави - Големина : 14.20inch - Овие брави на кабинетот се лесни за ракување, само едноставно залепете ги на страна, совршени за вашите RVS. - Боја : Бела - родителите и возрасните можат лесно да отворат заклучени ормани, без потреба од специјални клучеви или магнети. - Нема да треба да вежбате дупки и завртки во вашите ормани, фиоки и шкафови.