Лажици Cabilock Silverware садови торбички преносни патувања за кутии за чување кутија кутија кутија кутија за прибор за јадење со торба за канцелариски материјали за лажи?
  • Неодамнешно

Лажици Cabilock Silverware садови торбички преносни патувања за кутии за чување кутија кутија кутија кутија за прибор за јадење

DEN 1179.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Многу преносен и лесен, лесен за носење Може да го подобри и задржи прибор за јадење на кој било бифе, да седне собир или пикник што ќе го хостирате. Совршено за патување или хотел, забава и украс на домашна маса. Цврстата боја може да ви даде добри визуелни чувства. Топол совет : Почитуван купувач, како резултат на ефектот на осветлување, монитори на осветленост, рачно мерење, итн., Може да има некои мали разлики во бојата и големината помеѓу фотографијата и вистинската ставка. Искрено се надеваме дека можете да разберете! Ви благодарам!. Многу преносен и лесен, лесен за носење. Може да го подобри и задржи прибор за јадење на кој било бифе, да седне собир или пикник што ќе го хостирате. Совршено за патување или хотел, забава и украс на домашна маса. Цврстата боја може да ви даде добри визуелни чувства. Топол совет : Почитуван купувач, како резултат на ефектот на осветлување, монитори на осветленост, рачно мерење, итн., Може да има некои мали разлики во бојата и големината помеѓу фотографијата и вистинската ставка. Искрено се надеваме дека можете да разберете! Ви благодарам!.