Прилагодлив систем за висина на железничка слика, максимално оптоварување од 66 lb, легура на цинк, кобра, 5 стапки невидлива чиста жица, комплет за куки за висина на с?
  • Неодамнешно

Прилагодлив систем за висина на железничка слика, максимално оптоварување од 66 lb, легура на цинк, кобра, 5 стапки невидлива

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Глава за легура на цинк легура : цврсто се вклопува во системот за висина на железничката железница во кој било момент Прилагодлива кука : Преуредувањето на рамки за слики е едноставно како поштенски патент. Јасни невидливи кабли (долга 5 стапки, диа 0,06 ”) : може да се сечат или затегнат или да се валани и да се прислушуваат зад уметничките дела, одржувајќи ги wallsидовите да изгледаат чисти. Тешка слика за бела ограда за висини : 66 lb (30 кг) максимален капацитет на оптоварување. Одличен комплет за прикажување за врамена работа, изложба, уметничка галерија, фотографско дело, платно, уметничко дело без оштетување на wallsидови. Глава за легура на цинк легура : цврсто се вклопува во системот за висина на железничката железница во кој било момент. Прилагодлива кука : Преуредувањето на рамки за слики е едноставно како поштенски патент. Јасни невидливи кабли (долга 5 стапки, диа 0,06 ”) : може да се сечат или затегнат или да се валани и да се прислушуваат зад уметничките дела, одржувајќи ги wallsидовите да изгледаат чисти. Тешка слика за бела ограда за висини : 66 lb (30 кг) максимален капацитет на оптоварување. Одличен комплет за прикажување за врамена работа, изложба, уметничка галерија, фотографско дело, платно, уметничко дело без оштетување на wallsидови.

1.Adjustable picture hook, :
Material:
Zinc alloy and iron
Suitable wire:
0.04-0.06 in (1-1.5 mm)
2.Cobra, :
Material:
zinc alloy
3.Cable, :
Material:
nylon
Length:
1.5 m(5 foot)
Diameter:
1.5 mm(0.06 in)
Color:
clear
Max load capacity:
66 lb (30 kg)
Packing list:
14 x adjustable picture hook:
14 x 5 ft (1.5 m) clear invisible cable wire :
14 x cobra :