Суштински сад за закуска Морепеа | Стабилни чаши закуски за дома и одење на хранење | Реверзибилна база на засилување на капакот | Машина за миење садови, микробрано?
  • Неодамнешно

Суштински сад за закуска Морепеа | Стабилни чаши закуски за дома и одење на хранење | Реверзибилна база на засилување на капакот

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Една лесна рутина за чистење на чистење-Поедноставете ја вашата рутина за чистење на чистење дома или во движење со мозочен сад за силиконски закуски со Морепеас! Нашите контејнери за закуска се совршено големи за индивидуални порции за бебиња и мали деца Изградени во мерни маркери ја извадуваат претпоставката за работа. Дел, продавница, замрзнување, топло, добиточна храна и чиста во кинч!. Основен капак за вшмукување на доказ за истурање на истурање-Нашиот сад за бебиња и мали деца со патенти доаѓа со реверзибилен капак што ја одржува храната свежа, а кога се превртува двојно како база на вшмукување. Трансформирајте го вашиот оброк подготовки или контејнер за закуска во сад за вшмукување во еден момент!. Чувајте, Stack & Transport-Ставете ги вашите садови за бебиња Морепеа за да заштедите простор во вашиот фрижидер дома или торба за пелена во движење, тие дури и се ставаат на чашата за снек на Морепеа се-во-еден (продадено одделно)! Извадете ја кавгата од бебето и времето за хранење на мали деца со нашите стабилни, зачувани и преносни чинии!. Трајни и долготрајни-Морепеа чинии за храна за бебиња се прават со врвен силиконски степен на храна, кој нема да носи, згасне или распаѓа дури и по години редовна употреба! Сите парчиња се машини за миење садови безбедни за да се поедностави расчистувањето за зафатените родители!. Направено да работи заедно - Системот за мешавини и натпревари е дизајниран за редење, складирање и транспорт! Сите производи на Morepeas се дизајнирани да работат заедно за да направат зафатени мајки и татковци поедноставни и да донесат боја во животот на вашето мало! Безбедноста на вашето семејство и нашето опкружување е меѓу нашите врвни приоритети : сите производи на Morepeas се пластични, BPA, BPS, PVC и фталат бесплатно.