Кисангел 3 парчиња Изолирани Торби За Чување Торби За Деца Превозникот Покријте Бебе Преносливо Шише Кадифен Изолација Млеко Мајмун Мајмун Голема Надворешна Торб?
  • Неодамнешно

Кисангел 3 парчиња Изолирани Торби За Чување Торби За Деца Превозникот Покријте Бебе Преносливо Шише Кадифен Изолација Млеко Мајмун

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Краток Кадифен НАДВОРЕШНА ТОРБА ЗА ИЗОЛАЦИЈА на МАЈЧИНОТО МЛЕКО постои ББ во ушите на мајмунскиот модел. БЕБЕ ШИШЕ ПАТУВАЊЕ ТОРБА производот е лесен и компактен, лесен за употреба и носење. ТОРБИ ЗА ТОРБИ ЗА ШИШИЊА за БЕБИЊА Едноставен и дарежлив прекрасен дизајн на изгледот на производот, вие и вие бебе ќе го обожавате. ПРЕНОСЛИВА ТОРБА ЗА ИЗОЛАЦИЈА на МАЈЧИНОТО МЛЕКО нашата торба може да му дозволи на вашето драго бебе секогаш да пие топло млеко. ИЗОЛИРАНА ТОРБА за МАЈЧИНО МЛЕКО - торбата за шише за бебиња има голем капацитет и може да собере шишиња од 500 мл. Пакет Листа 3 х Карактеристики На термичка кеса-со појас за лесно носење. Тоа е навистина прекрасен гаџет за патување користете торба за шише со млеко. - Нашата торба за изолација е високо изработена, така што може да го одржува свежо направеното шише топло неколку часа Торба за Складирање На Фидер на Отворено. - Изработена од висококвалитетна и заштитна изолација на животната средина кратка кадифен топлинска торба за шишиња. - Тоа може да биде обесени шетач, па затоа е лесно да се спроведе Преносни Бебе Шише Патување Торба. - Материјал : кратка Кадифена Пренослива Изолирана Торба За Шишиња За Бебиња-Нашата торба може да му дозволи на вашето драго бебе секогаш да пие вреќа за складирање топол Фидер за млеко.