Силиконски силиконски Ла Ситни Мини Силиконски Сад Сиво-Силиконски Садови За Бебиња-Сад За Бебиња - Силиконски Сад - Комплет Садови За Бебиња-Сад За Хранење Бебиња-?
  • Неодамнешно

Силиконски силиконски Ла Ситни Мини Силиконски Сад Сиво-Силиконски Садови За Бебиња-Сад За Бебиња - Силиконски Сад - Комплет Садови

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ситна ФОРМА : дали е време да го започнете вашето бебе со цврста храна? Силиконската Чинија на аванчи ла Ситни вели : "Уи!"Оваа мала чинија е совршена големина за подготовка и хранење, со совршена форма и големина за рачна употреба КЛАСИЧНА ФОРМА, СОВРЕМЕН ДИЗАЈН : Нашиот Мини Силиконски Сад за деца има класичен, минималистички дизајн кој е и pleasетски пријатен и санитарен. Совршен подарок за млади семејства!. ТРАЕ ЦЕЛ ЖИВОТ : Нашата ситна силиконска чинија за хранење бебиња е одлична опција за прибор што е и безбеден за вашето семејство и ќе трае со години. Промовирајте здрав живот за вашето семејство со овој елегантен ситен силиконски сад за обука. Безбедно ИЗВОРИ : Нашата ситна бамбусова чинија е набавена од висококвалитетни материјали за да ви помогне безбедно да го нахраните вашето бебе. Нашиот сад за бебиња од бамбус е ослободен од пластика, Бпа и други штетни хемикалии. ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ : Нашиот ситен силиконски сад за новороденчиња има беспрекорен дизајн кој лесно се мие и суши. Нашиот ситен сад базиран на здравје е дизајниран да биде еднократно и совршен за сите прилики без разлика дали е дома или во движење. Ситна ФОРМА : дали е време да го започнете вашето бебе со цврста храна? Силиконската Чинија на аванчи ла Ситни вели : "Уи!"Оваа мала чинија е совршена големина за подготовка и хранење, со совршена форма и големина за рачна употреба. КЛАСИЧНА ФОРМА, СОВРЕМЕН ДИЗАЈН : Нашиот Мини Силиконски Сад за деца има класичен, минималистички дизајн кој е и pleasетски пријатен и санитарен. Совршен подарок за млади семејства!. ТРАЕ ЦЕЛ ЖИВОТ : Нашата ситна силиконска чинија за хранење бебиња е одлична опција за прибор што е и безбеден за вашето семејство и ќе трае со години. Промовирајте здрав живот за вашето семејство со овој елегантен ситен силиконски сад за обука.