Хоккус Мултифункционални Рамки За Складирање На Мијалник На Полици За Стоење На Подот На Тоалетот 3 Нивоа На Решетка За Организатор На Машина За Перење Алишта,Реше?
  • Неодамнешно

Хоккус Мултифункционални Рамки За Складирање На Мијалник На Полици За Стоење На Подот На Тоалетот 3 Нивоа На Решетка За Организатор На Машина

DEN 639.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[9мм Дебела Табла ] : Двослојна Композитна Челична Цевка, ПотрајнаСтилски и Убав,Едноставен и Практичен Дизајн. Лесен За Чистење, што Во Голема Мера Го Зголемува Оптоварувањето-Перформанси. [Заштеда На простор] : Само Го Ставате над Тоалетот или Машината за Перење Алишта за Да Создадете Голем Простор за Складирање. Не Само Што Можете Да Ставите Крпи,Тоалетна Хартија,Шампон и Други Тоалети, Туку Можете Да Ставите И Растенија во Саксии. [Прилагодлива Висина На Слојот] : Погодна За Разни Машини за Перење,Висината може да се Прилагоди со Висината на Машината за Перење. И Инсталацијата е Едноставна и Без Напор. [Широк Спектар На Примена] : Тоа Може Да Се Стави На Балкон, Тоалет, Бања И Други Места,Не Ќе Заземаат Многу Простор, И Лесно да се Move.Ng Капацитет За Складирање. [Безгрижна Бесплатна Услуга] : Ако Имате Какви Било Прашања За Овој Производ,Слободно Контактирајте Не Преку е-пошта.Ние Ќе Се Обидеме Да го Решиме Проблемот. [9мм Дебела Табла ] : Двослојна Композитна Челична Цевка, Потрајна.Стилски и Убав,Едноставен и Практичен Дизајн. Лесен За Чистење, што Во Голема Мера Го Зголемува Оптоварувањето-Перформанси. [Заштеда На простор] : Само Го Ставате над Тоалетот или Машината за Перење Алишта за Да Создадете Голем Простор за Складирање. Не Само Што Можете Да Ставите Крпи,Тоалетна Хартија,Шампон и Други Тоалети, Туку Можете Да Ставите И Растенија во Саксии. [Прилагодлива Висина На Слојот] : Погодна За Разни Машини за Перење,Висината може да се Прилагоди со Висината на Машината за Перење. И Инсталацијата е Едноставна и Без Напор. [Широк Спектар На Примена] : Тоа Може Да Се Стави На Балкон, Тоалет, Бања И Други Места,Не Ќе Заземаат Многу Простор, И Лесно да се Move.Ng Капацитет За Складирање. [Безгрижна Бесплатна Услуга] : Ако Имате Какви Било Прашања За Овој Производ,Слободно Контактирајте Не Преку е-пошта.

Color:
Silver
Size:
70X40X165Cm,103X40X165Cm
Weight:19.5Kg,24.5Kg:
Product Packaging:
1* Storage Rack:
1 * Instructions :