Исцелена Џебна Протеза Кутија За Складирање Ортодонција Преносна Кутија За Складирање Лажни Заби Пренослив Држач За Протези Со Огледало За Домашно Бело На Отворе?
  • Неодамнешно

Исцелена Џебна Протеза Кутија За Складирање Ортодонција Преносна Кутија За Складирање Лажни Заби Пренослив Држач За Протези Со Огледало

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Премиум материјал, доволно корисен и корисен за употреба Производот има практични функции. Случајот за задржување е мазен и нема да ги повреди вашите раце. Лесен и пренослив, можете да ги ставите во вашата торба. Производот може да им се даде како добар подарок на вашите пријатели, што ги прави постојано да се чувствуваат среќни. Дизајнот со магнетно отворање ви овозможува лесно отворање и затворање, огледалото е совршено за проверка. Мултифункционален и разноврсен, не може да се користи за чување ортодонтски држач, туку и за држење протези, протези, накит итн. Карактеристики - боја розова, сина, бела, црна - големина 8, 8х3, 2см-МАТЕРИЈАЛ АПС, КОМПЈУТЕР, Пакет со Силиконски подлоги, Вклучително И Куќиште За Задржување 1€.