Торба За Складирање пелени, Нетоксична Кеса За Пелени Од 35 Х 30 см Мултифункционална За Бебе За Патување
  • Неодамнешно

Торба За Складирање пелени, Нетоксична Кеса За Пелени Од 35 Х 30 см Мултифункционална За Бебе За Патување

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Усвојува висококвалитетна ткаенина, безбедна и еколошка, мека и пријателска за кожата, лесна за чистење, издржлива за употреба Навистина одлична торба за складирање која ви овозможува да ставите влажни и суви предмети во истата торба, удобна и практична. Цртан модел на торбата, светла и убава боја, целокупната изгледа извонредна и симпатична, бебето ќе ви се допадне. Торба за пелени за бебиња со двоен патент, едната патент торба е за чисти пелени, а другата патент торба е за влажни пелени за бебиња. Прицврстете ја лентата за копчиња, отворете го копчето, можете лесно да ја закачите на количката, совршена за надворешна употреба. Усвојува висококвалитетна ткаенина, безбедна и еколошка, мека и пријателска за кожата, лесна за чистење, издржлива за употреба. Навистина одлична торба за складирање која ви овозможува да ставите влажни и суви предмети во истата торба, удобна и практична. Цртан модел на торбата, светла и убава боја, целокупната изгледа извонредна и симпатична, бебето ќе ви се допадне. Торба за пелени за бебиња со двоен патент, едната патент торба е за чисти пелени, а другата патент торба е за влажни пелени за бебиња. Прицврстете ја лентата за копчиња, отворете го копчето, можете лесно да ја закачите на количката, совршена за надворешна употреба. Торба за пелени за бебиња со двоен патент, едната патент торба е за чисти пелени, а другата патент торба е за влажни пелени за бебиња. Прицврстете ја лентата за копчиња, отворете го копчето, можете лесно да ја закачите на количката, совршена за надворешна употреба. Навистина одлична торба за складирање која ви овозможува да ставите влажни и суви предмети во истата торба, удобна и практична.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Diaper Storage Bag
Material:
Printed cloth, TPU waterproof membrane
Product Size:
Approx. 35 x 30cm / 13.8 x 11.8in
Applicable People:
General
Package List:
1 x Storage Bag:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Please note that if you use it for wet clothes, you must make sure to squeeze out the water before putting it in the bag. Do not put very wet items in the bag.: