XFXDBT Кадифе Триаголен Клин Перница Насловот Потпирач За Грб Перници Со Уво, Големи Засилувач Насловот Читање Перници Тапациран Со Отстранлив Капак Лумбална Подлог?
  • Неодамнешно

XFXDBT Кадифе Триаголен Клин Перница Насловот Потпирач За Грб Перници Со Уво, Големи Засилувач Насловот Читање Перници Тапациран

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Кадифе ●СОВРШЕН ЗА ЧИТАЊЕ во Кревет●.Оваа Перница За Читање Обезбедува Одличен Грб Уникатна Декоративна Перница За Фрлање Кревет Поради Неговата Акцентна Триаголна Форма.Специјална Перница За Подароци За Одмор За сите Возрасти и прилики. €лесно За Чистење q Страничните Џебови На Перницата На Главата Се Погодни За Држење Мобилен Телефон,Тв Далечински Управувач или Што Уште не.Скриен Дизајн На Патент, Убав и Издржлив,Лесен за Отстранување и миење. ●УДОБНОСТ,Олеснување и Меко ● ублажување На Непријатноста Поврзана со повторен проток На Киселина,герб,Металоиди, Како и Болки во Грбот.многу Помек и Поудобен Од Мемори Пена Клин, Но Сепак цврст. ®повеќенаменска перницата Обезбедува Одличен Грб Уникатна Декоративна Перница За Фрлање Кревет За Нејзиниот Акцент Триаголен Облик.Специјална Перница За Подароци За Одмор За сите Возрасти и прилики. €лесно За Чистење q Страничните Џебови На Перницата На Главата Се Погодни За Држење Мобилен Телефон,Тв Далечински Управувач или Што Уште не.Скриен Дизајн На Патент, Убав и Издржлив,Лесен за Отстранување и миење. ●УДОБНОСТ,Олеснување и Меко ● ублажување На Непријатноста Поврзана со повторен проток На Киселина,герб,Металоиди, Како и Болки во Грбот.многу Помек и Поудобен Од Мемори Пена Клин, Но Сепак цврст. ®повеќенаменска перница Обезбедува Одличен Грб совршен за Гледање Телевизија На Подот Или Читање Во Bed.It Нуди Сите Големини За Редовни Кревети;Исто Така Е Одлична Големина за Дневен Кревет што Му Овозможува Повеќе да Личи на Кауч.