Три Гуски Стандардни/Кралица Навлаки За Перници-Затворање На Патент- Египетски Памук - 1 Парче Дополнителна Мека Навлака за Перница,Надворешна Навлака за Перница с?
  • Неодамнешно

Три Гуски Стандардни/Кралица Навлаки За Перници-Затворање На Патент- Египетски Памук - 1 Парче Дополнителна Мека Навлака за Перница,Надворешна

DEN 1153.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА q 1 Парче Стандард/Кралица(20x28inches) Навлака За Перници (Перниците не се вклучени)Полнење : 100% Полиестер. ●Полнење Навлака За Перници Дали сеуште сте загрижени дека вашата перница од пердуви од гуска е непријатна?Дали сакате да доживеете уникатна навлака за перници?Изберете ја нашата навлака за перница полнење мек полиестер.Не само што може да ја зголеми поголема удобност, туку и да спречи перница со пердуви помала надолу и пердув да истече од навлаката за перници.Специјален дизајн занает може целосно да избегне пердуви ѕиркање you.It може да обезбеди султимна удобност, како и порелаксирачки сон. ●100% МЕК ПАМУК ● ултра премиум 100% памучни ткаени кутии за перници од вафли, удобно е, погодно за кожата, дише и избегнува натрупување. Овој заштитник за навлаки за перници е идеален избор за вашиот господар или спална соба за гости. ●Луксузен Патент●Едноставен патент за удобност во стилот и подобро вклопување, спречува лизгање и гарантира дека перницата останува совршено во навлаката за перници,ви носи прекрасен изглед додека ги прави вашето тело и ум поудобни. €ЛЕСНА НЕГА q машинско перење ладно, нежен циклус, закачете за сушење или сушење на ниска температура, ладно железо доколку е потребно.Препорачуваме рамномерно тапкајте го филот кога го користите. ●ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА q 1 Парче Стандард/Кралица(20x28inches) Навлака За Перници (Перниците не се вклучени).Полнење : 100% Полиестер. ●Полнење Навлака За Перници Дали сеуште сте загрижени дека вашата перница од пердуви од гуска е непријатна?Дали сакате да доживеете уникатна навлака за перници?Изберете ја нашата навлака за перница полнење мек полиестер.Не само што може да ја зголеми поголема удобност, туку и да спречи перница со пердуви помала надолу и пердув да истече од навлаката за перници.