38 парчиња железо на букви a-z сјајни закрпи chenille буквите закрпи Loveубов насмевка лице закрпи за азбуки за азбуки златна граница за облека уметност занаети DIY шиење ук?
  • Неодамнешно

38 парчиња железо на букви a-z сјајни закрпи chenille буквите закрпи Loveубов насмевка лице закрпи за азбуки за азбуки златна граница за облека

DEN 175.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Она што ќе го добиете : ќе добиете 26 парчиња закрпи со букви, вклучувајќи А до z, 12 парчиња закрпи за насмевка, тотално 38 парчиња сјајни закрпи, доволно количина ќе ги задоволи вашите различни потреби за користење, и можете да ги споделите овие букви на Ченил за јакни со вашиот пријател до Добијте ја среќата заедно Сигурен материјал : Нашите лепенки за букви на Ченил за облека се направени од квалитетен материјал Chenille, допирајќи удобно, а доверливиот материјал може да ве поддржува да ги пеглате и шиете овие закрпи, ќе ви служи долго време. Деликатниот дизајн : Овие железо на буквите закрпи имаат нежен изглед и живописни бои, 26 букви и шарени обрасци на срцето изгледаат симпатично, ќе бидат привлечни кај луѓето и ќе ви го донесат убавото расположение, што може да ве натера да изгледате воодушевено и стилски. Повеќе апликации : Можете да ги користите овие азбучни закрпи во многу прилики, можете да ги пеглате во вашите капи, панталони, џемпери, палта, кошули, ранец, итн., Како украси и се погодни за да направите некои занаети со DIY со овие сјајни закрпи. Лесен за употреба : Овие лепенки за сјајни букви се лесни за употреба, можете да ги пеглате пред да ги користите, и можете да поставите тенок лист хартија помеѓу предметот и закрпите, потоа да ги испечете, или можете да ги шиете овие закрпи на вашите предмети, Не е лесно да се падне. Она што ќе го добиете : ќе добиете 26 парчиња закрпи со букви, вклучувајќи А до z, 12 парчиња закрпи за насмевка, тотално 38 парчиња сјајни закрпи, доволно количина ќе ги задоволи вашите различни потреби за користење, и можете да ги споделите овие букви на Ченил за јакни со вашиот пријател до Добијте ја среќата заедно.