Треперлив Спреј За Кожа 1 Пакување 5 Шминка Во Боја Гола Сенка За Очи Природен Гол Сјај Сјај Пигмент Сенка За Очи Сет Водоотпорен Сет За Шминка За Убавина Брилијанте?
  • Неодамнешно

Треперлив Спреј За Кожа 1 Пакување 5 Шминка Во Боја Гола Сенка За Очи Природен Гол Сјај Сјај Пигмент Сенка За Очи Сет Водоотпорен

DEN 95.36

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПРАКТИЧНИ Високо Пигментирани Притиснати Сенки за Очи Во Прав , Одлични за Истражување На Бои и Шминка Одговараат За Различни Прилики, Како Секојдневен, Салон, Забава, Свадба, Итн. Супер Мека И Пигментирана Сенка За Очи Ќе Ве Води Низ Секоја Сезона, Обезбедувајќи Ви Ја Секоја Боја На Сенка За Очи Што Ви Треба. Одлична Еластичност, Силна Адхезија, Може Да Трае Цел Ден. Пакување Добивањето На Скршената Сенка За Очи Е Вознемирена Ситуација На Љубителите На Шминка. Нашиот Метод На Пакување Може Да Го Намали Прекинот Дури И Ако Стави Крај. Уживајте Во Вашиот Шопинг. МЕШАНИ И КОМБИНИРАНИ И Сенки За Очи, Долготрајни, Лесно Мешани Сенки за Очи кои Можат Да се Нанесат Влажни или Суви за Многу Различни Изгледи. Разумно Паметни Комбинации На Бои, Ги Прават Очите Повеќе, Богати Три Смисла. НЕМА Мирис Направен Од Најдобрите Пигменти и Најчистото Масло, Добро За Чувствителна Кожа и За Сите Нивоа на Кожата. Треперлив Спреј За Кожа 1 Пакување 5 Шминка Во Боја Гола Сенка За Очи Природен Гол Сјај Сјај Пигмент Сенка За Очи Сет Водоотпорен Комплет За Шминка За Убавина Брилијантен Сет1 Пакет 5 Шминка Во Боја Гола Сенка За Очи Природен Гол Сјај Сјај Пигмент Сенка За Очи Сет Водоотпорен Комплет За Шминка За Убавина Материјал : Боја : Како што покажува сликата, (поради разликата помеѓу различните монитори, сликата може да има мала разлика во бојата.