Багажник За складирање Тркалезна Ротирачка Повеќеслојна Полица За Складирање Кујна Решетка За Складирање Корпи За Складирање Овошје И Зеленчук Решетка За Склади?
  • Неодамнешно

Багажник За складирање Тркалезна Ротирачка Повеќеслојна Полица За Складирање Кујна Решетка За Складирање Корпи За Складирање

DEN 694.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

4-те лесни за лизгање и издржливи тркала ја прават количката за складирање мазна и удобна за влечење и излегување во тесен простор Обезбедете ви повеќе простор за складирање. Корпата за складирање на полицата е изработена од нерѓосувачки челик, кој е издржлив и стабилен. Различни спецификации, слоевито складирање, може да се ротираат 360 °, попогодно за отворање. Дизајн на решетка што дише, лесна визуелизација, побрзо заклучување на потребните предмети. Количката за складирање на тркалање може да се прилагоди за употреба во бањи и кујни со широк спектар на апликации. Ако имате какви било прашања во врска со овој производ, слободно прашајте и со задоволство ќе ви помогнеме да го решите вашиот проблем.Име на производ : Тркалезна Ротирачка Повеќеслојна Полица За Складирање Во Кујната Материјал : нерѓосувачки челик количина : 1 спецификации на парчиња : 3 различни спецификации боја : црна, бела : како што е прикажано 1. Ве молиме проверете ја големината и бојата пред да ја купите.