Dmi Преклоплива Кутија Пролет, Табла За Кревети, Ребра За Поддршка На Креветот За Поддршка За Рационализирање и Минимизирање На Креветот, Не Е Потребно Склопување, Д?
  • Неодамнешно

Dmi Преклоплива Кутија Пролет, Табла За Кревети, Ребра За Поддршка На Креветот За Поддршка За Рационализирање и Минимизирање На Креветот,

DEN 523.52

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Го одржува душекот низок за деца или постари лица Обезбедува идеална поддршка без дополнителен дел од пружината на кутијата. Лесен за инсталирање. Кревети на спрат. Болнички кревети. Платформа кревети. Извлечи го каучот. Студентски домови. Воздушни душеци. ТАБЛАТА ЗА БАНКИ додава дополнителна поддршка под душекот за да помогне да се спречи доделување на душекот доведувајќи живот на стариот непријатен душек. ТАБЛАТА ЗА КРЕВЕТ за ПОД ДУШЕК обезбедува решение со низок профил за да го одржува душекот цврст без дополнителен волумен или висина на традиционалната пружина на кутијата. ПОДДРШКАТА за ДУШЕК е преклоплива за удобно складирање и пакување и е доволно лесна за патување. ПОД ПОДДРШКА НА ДУШЕКОТ е идеален за детски кревети, кревети на спрат, душеци за софа за спиење, кревети за извлекување, софа кревети или кревети со потпорни летви. БЛИЗНАК БУНКИ ОДБОР Вкупната големина е 60 во Lx 30in W. Преклопена големина : 30 x 15 инчи. Таблата е дебела 3/16 во дебелина кога е рамна и дебела 3/4 инчи кога е преклопена. Забелешка : Одборот не е наменет да се вклопи под целиот душек. Таа е наменета да лежи во средината со неколку инчи на секоја страна.