Диносаурус Играчки Бебе Предмети Најважен За Бебиња 6 12 Месеци, Тренер Бебе Прибор Силиконски Бебе Хранење Лажици Вилушки Во Собата, Бебе Диносаурус Лажица Заби-Ди?
  • Неодамнешно

Диносаурус Играчки Бебе Предмети Најважен За Бебиња 6 12 Месеци, Тренер Бебе Прибор Силиконски Бебе Хранење Лажици Вилушки Во

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

СИЛИКОН ЗА ХРАНА : нашиот комплет за лажица и вилушка за диносауруси за бебиња е направен од 100% силикон за храна, без латекс и без токсичен што ги помина Астм Ф963-17 и Американските Стандарди ЗА КПСИЈА Здравјето на вашето бебе е важно за нас, поради што нашето бебе е ослободено од БПА И пвц. Силиконска лажица и вилушка за храна се безбедни и чисти. Совршена безбедна лажица и вилушка за доенчиња. Задолжително бебе девојка работи бебе девојка играчки и бебе момче работи бебе момче играчки или бебе девојка најважен и бебе момче најважен. ЗАБАВЕН ДИЗАЈН : рачките имаат стрип дизајн, додека лесно се сфаќаат бебешките прсти. БЕЗБЕДЕН И СИГУРЕН : Лесен за чистење, миење со топла вода и детергент за јадење при чистење, потоа исплакнете со чиста вода, а потоа избришете со чиста крпа пред употреба. Нашето бебе дино лажица и вилушка поставена за новороденчиња е изградена од висококвалитетен еколошки мек силикон за храна за мали деца.