КОМБИУДА За Тоте Новороденче Пренослив Контејнер За Складирање Шише Торбичка За Гради Родител Изолиран Термички Носител На Отворено Носач За Хранење Потопло См/и?
  • Неодамнешно

КОМБИУДА За Тоте Новороденче Пренослив Контејнер За Складирање Шише Торбичка За Гради Родител Изолиран Термички Носител На Отворено Носач

DEN 137.44

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Топлински Кеси За шишиња За хранење : внатрешниот слој на торбата за шишиња за бебиња може ефикасно да ја одржува температурата, практична , безбедна и, не е лесна за кинење Ладилник За шишиња : торбата за шише за бебиња за родителство може да им заштеди на родителите многу проблеми кога надворешните, сигурни материјали поддржуваат долгорочна употреба. Торбичка За Складирање Шишиња Со Млеко. Снабдување со шишиња за бебиња : дизајн На Патент, лесен за отворање или затворање, удобен за вадење на шишето, ќе имате добро чувство за користење. Торба за Складирање шишиња со млеко : внатрешниот слој може ефикасно да ја одржува температурата, практична , безбедна и, не е лесна за кинење. Пијалаци Термичка Кеса : полиестерски материјал термички внатрешен за одржувајте ја температурата прилично часови, добар за надворешна употреба. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики на Термичка торба за шише со млеко-Боја : сива изолирана торба за шишиња - можете да чувате млеко од соја, пијалоци, сок, кафе и вода кога одите на пешачење, шопинг и торба за шише за хранење. - Големина : 24, 00Х8, 00Х8, 00см/9, 43Х3, 14Х3 торба за шише за доенчиња. - Изграден со рачен ремен на страната на торбата, може да го закачи на рачката на количката за бебиња, вашиот зглоб, многу удобна торба за шишиња за деца за нега. - Дизајн на патент, лесен за отворање или затворање, удобен за вадење на шишето, ќе имате добро чувство за чанта за држач за шишиња за бебиња.