Се прашувате ме голема чиста тешка венец за закачалка за вшмукување 22 lb силен прозорец стакло чаша куки куки
  • Неодамнешно

Се прашувате ме голема чиста тешка венец за закачалка за вшмукување 22 lb силен прозорец стакло чаша куки куки

DEN 2935.36

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Хангарот за венци користи чист пластичен материјал за миленичиња со висока јачина и високо-технолошка технологија за заклучување, што одговара на секој стил на внатрешни работи и нема да стане жолта или ќе ја намали адхезијата со текот на времето Тешка должност : Куповите за вакуум за вшмукување можат да држат до 22lb, а кривата на куката е поголема, но густа и цврста, така што тоа не е ограничено на виси мал предмет. Лесно за инсталирање : Нема алатки, без завртки, без нокти, сè што треба да направите е едноставно да ја кренете, притиснете и заклучете ја чашата за вшмукување по чистење на мазната површина со доаѓање бесплатно крпа за чистење. Отстранлив и еднократно : Нема трага, само подигнете ја куката или користете рамно сечило за да ја ослободите чашата за вшмукување без лепливи или дамки. Потопете ја куката за вшмукување во топла вода (50-60 ℃), може да биде нова. Диво употреба : Куките на венецот можат безбедно да се залепат на прозорецот, стаклото, металот или друга не-порозна површина, ќе работи одлично за сè што ви треба за да ги користите за тоа е многу погодно за организирање и складирање на бања, кујна, дневна соба, канцеларија , училиште. Закачалката за венци користи чиста пластична материјал за миленичиња со висока јачина и високо-технолошка технологија за заклучување, што одговара на секој стил на внатрешни работи и нема да стане жолта или да ја намали лепењето со текот на времето. Должност за вакуум : чашите за вакуумско вшмукување можат да држат до 22lb и Кривата на куката е поголема, но густа и цврста, така што не е ограничена на виси мал предмет. Лесно за инсталирање : Нема алатки, без завртки, без нокти, сè што треба да направите е едноставно да се подигнете, притиснете и заклучете ја чашата за вшмукување по чистење на мазната површина со доаѓање бесплатно крпа за чистење. Подобна и повторно употреблива : Нема трага, само подигнете ја куката Или користете рамно сечило за да ја ослободите чашата за вшмукување без лепливи или дамки. Натопете ја куката за вшмукување во топла вода (50-60 ℃), може да биде нова диво употреба : куките на венецот можат безбедно да се залепат на прозорецот, стаклото, металот или друга не-порозна површина, ќе работи одлично за сè Треба да ги користите за тоа е многу погодно за организирање и складирање на бања, кујна, дневна соба, канцеларија, училиште.

Materials:
PET & Plastic
Length:
3.5 inch
Width:
1.75 inch
Diameter of Suction Cup:
2.75 inch
Heavy Duty Wreath Hanger:
Bigger Suction Cup, Bearing Capacity:
Strong Bearing Capacity :
- 22 LB / 10KG
Double vacuum suction ensures it can work in different temperature.:
No need to use glues or screw, easy to use and can be reused, very friendly for the tenants and traveler because when you move it won’t damage the wall and no scratch left.:
Package includes:
1* hooks:
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us :