Покрив за компјутерска камера MobeStech 6pcs блокатор и лаптоп ќелија лаптоп, за додатоци за кучиња за веб -камера покријте веб -телефон повеќе камера, цртан филм за прива?
  • Неодамнешно

Покрив за компјутерска камера MobeStech 6pcs блокатор и лаптоп ќелија лаптоп, за додатоци за кучиња за веб -камера покријте веб -телефон

DEN 169.44

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лизгач на капакот на камерата-Изработено од Premium ABS пластика, веб-камерата е издржлива и флексибилна Покрив за лаптоп камера- Подвижен лизгач : Овој капак на веб-камерата е супер лесен за лизгање и затворање кога сакате да направите селфи или фотографии или видео разговори. Опфаќа телефонски фотоапарати- за лаптопи, таблети, мобилен телефон до вашата безбедност и приватност, со лепило што е потрајна лента за лепило. Покрив за штит на фотоапаратот- корицата на веб-камерата ќе го реши проблемот со приватноста на вашата веб-камера и вашата приватност од хакери и лази. Корица за веб-камера- користејќи ABS и издржлив. Широк опсег на апликации и практичен. Пакетот вклучува карактеристики на капаците од 3 x камера- формата е мала, лесна и тенка и нема да ги оптоварува лаптопите и компјутерите. - Материјал : ABS - корицата на веб -камерата ќе го реши проблемот со приватноста на вашата веб -камера и вашата приватност од хакери и лази. - Користење на ABS, и издржлив. Широк опсег на апликации и практичен. - Боја : Кафе - Подвижен лизгач : Овој капак на веб -камерата е супер лесен за лизгање и затворање кога сакате да направите селфи или фотографии или видео разговори.