Завои за прсти на Czenano и ленти за прсти и ракави и завои за пети и палецот и нож за повреда - еластична обвивка за прва помош, бесплатни влошки за латекс и лента за бан?
  • Неодамнешно

Завои за прсти на Czenano и ленти за прсти и ракави и завои за пети и палецот и нож за повреда - еластична обвивка за прва помош, бесплатни влошки

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Оваа лента за завој со сини прсти на Czenano е за секој што бара нешто поразлично од обичните завои за прсти Тоа е нешто ново и уникатно. Лентата за завој од Цанано е еластична, ја апсорбира крвта, самостојно задржување, дишење, пријателски за кожата. Без лепак - не остава остаток. Не се држи до кожата, косата, влакната на телото или раната. Користете ги врвовите за прсти на прсти за рани, гребнатини, изгореници или прсти со прсти прва помош. Завој на прстите нема ограничување на работа. Willе ги обожавате овие врвови со врвови на прсти, Flex Flex Fabric. На крајот, тоа е еден од еден вид. Завитката со прсти е без латекс. Користете ги заштитниците на прстите за рани како завои за напади. Завои за прсти или ленти за врвови со прсти-помошни. Може да се користи на ист начин како и течниот течен завој за испукани прсти. Лесен за користење. Не ви требаат ножици за Чанано. Bandaid на прстите може да се користи насекаде, во кое било време. Изберете колку различни големини колку што ви требаат. Може да се користи како лента за нокти или завиткување на ноктите. Лентата со прсти на Цанано останува до 24 часа. Завој на палецот апсорбира крв и повреди не се лепат. Помош за ленти со прсти на Czenano може да се користи како затегнување на пети на чекан. Завој со палецот може да се поправи заедно со другиот прст. Покријте ја исчистената рана со малтер од Цанано околу прстот, раката, ногата, главата. Притиснете добро! Користете повеќе слоеви ако крварењето е тешко. Завој мора да биде наоколу - тој само се држи до себе!. Дизајн на екран на допир. Со единствената и чувствителна можност за прсти на екранот на допир, CZENANO Band-Aid-Aid-Aids се компатибилни со i Phone, i Pad, компјутер и друга интелигентна опрема. Можете слободно да испраќате пораки, да пишувате, да играте игри, да кликнете на Smart Watch и GPS панел со автомобили со колиби Czenano Finger. Оваа сина крпа само лепила завои, кои се протегаат и се наведнуваат со кожата при движење е флексибилно и е направено од мемориска пена. Целиот еластичен завој е како перница и апсорбира болни рани, што може да помогне да се спречи Reanjury.