HHSOET 4 излез под лентата за напојување на бирото, лента за напојување со лепило за лепило со 2 USB порти, излез на бирото со 6ft кабел.
  • Неодамнешно

HHSOET 4 излез под лентата за напојување на бирото, лента за напојување со лепило за лепило со 2 USB порти, излез на бирото со 6ft кабел.

DEN 479.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Под лента за напојување со USB : има 4 места за наизменична струја, 2 пристаништа за полнење со USB Поврзете се со кабел за напојување од 6ft. Не зазема простор, лесно е да управувате со вашата десктоп моќ и кабли и обезбедува чиста и уредна околина за живеење во канцеларија. Под излез на лента со приклучок на кабинетот : 125 V, максимална струја : 12а, максимален излез : 1500 W, USB порти : вкупно 5 V/2. Постои прекинувач со светлина за да ја исклучите моќноста во секое време, нема потреба да го вадите приклучокот специјално, само притиснете копче за да ја исклучите моќноста на сите електроника на бирото. Лесно за инсталирање на лента за напојување : Оваа лента за напојување под бирото, има два методи за инсталација, има мали завртки и налепници во пакетот, можете слободно да инсталирате каде сакате да инсталирате. Лесно се лизга од футрола кога треба привремено да се отстрани. Висококвалитетна лента за напојување : Оваа лента за излез од биро е направено од компјутерски отпорност на висока температура и ABS материјали, уникатен дизајн и одлична изработка, во согласност со безбедносните стандарди, можете да ја користите со доверба. Обезбедување на квалитет и услуга : Ние сме посветени на создавање одлични и висококвалитетни производи и задоволителна услуга за секој клиент, доколку имате какви било прашања по приемот на предметот, слободно контактирајте не преку нас и ние ќе ви дадеме задоволителен одговор. Под лента за напојување со USB : има 4 места за наизменична струја, 2 пристаништа за полнење со USB. Поврзете се со кабел за напојување од 6ft. Не зазема простор, лесно е да управувате со вашата десктоп моќ и кабли и обезбедува чиста и уредна околина за живеење во канцеларија. Под излез на лента со приклучок на кабинетот : 125 V, максимална струја : 12а, максимален излез : 1500 W, USB порти : вкупно 5 V/2. Постои прекинувач со светлина за да ја исклучите моќноста во секое време, нема потреба да го вадите приклучокот специјално, само притиснете копче за да ја исклучите моќноста на сите електроника на бирото.