Неродеко 20 парчиња Стапчиња За Јадење Одмор Решетка Смола Мандарина Патка Стапчиња За Јадење Држач Држач За Стапчиња За Јадење Перница Рамен Прибор За Одмор Лажиц?
  • Неодамнешно

Неродеко 20 парчиња Стапчиња За Јадење Одмор Решетка Смола Мандарина Патка Стапчиња За Јадење Држач Држач За Стапчиња За Јадење

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ДРЖАЧ ЗА ЧЕТКА ЗА КАЛИГРАФИЈА-материјал Од Смола вкусот на одмор за стапчиња за јадење КАЛИГРАФИЈА ЧЕТКА ОДМОР - исто така фантастичен подарок за вашите пријатели. ПРИБОР ЗА ЈАДЕЊЕ ОДМОР-Мазен и издржлив материјал, не е лесен за. ЛАЖИЧКА ШПАТУЛА ОДМОР-Мала тежина и лесен за носење. ЖИВОТИНСКИ СТАПЧИЊА ЗА ЈАДЕЊЕ ОДМОР РЕШЕТКАТА-Парична Казна изработка, мазна, без бруси. ДРЖАЧ ЗА ЧЕТКА ЗА КАЛИГРАФИЈА-материјал Од Смола вкусот на одмор за стапчиња за јадење. КАЛИГРАФИЈА ЧЕТКА ОДМОР - исто така фантастичен подарок за вашите пријатели. ПРИБОР ЗА ЈАДЕЊЕ ОДМОР-Мазен и издржлив материјал, не е лесен за. ЛАЖИЧКА ШПАТУЛА ОДМОР-Мала тежина и лесен за носење. ЖИВОТИНСКИ СТАПЧИЊА ЗА ЈАДЕЊЕ ОДМОР РЕШЕТКАТА-Парична Казна изработка, мазна, без бруси. Карактеристики Боја : како што е прикажано Материјал : Смола Големина : Околу 5,50Х2, 50Х1, 70см, 2. 16Х0, 98Х0, 67инч Пакет, Вклучувајќи 20 парчиња стапчиња за јадење.