5 парчиња Античка Кралица Нокти За Нокти За Нокти За Нокти За Ноќта На Вештерките Прсти За Нокти За Нокти За Нокти За Прсти За Заштита На Стомакот Додатоци За Танцув?
  • Неодамнешно

5 парчиња Античка Кралица Нокти За Нокти За Нокти За Нокти За Ноќта На Вештерките Прсти За Нокти За Нокти За Нокти За Прсти За Заштита

DEN 271.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Што ќе добиете : пакетот вклучува 5 парчиња канџи на врвот на прстот во злато, може да ги задоволи вашите повеќекратни декоративни потреби, исто така можете да ги споделите со другите Дизајниран е како нокт на кралицата во античко време, со долга зашилена глава и завршница, тој е многу импозантен и привлечен, шупливиот дизајн на резба ќе го покаже вашиот елегантен шарм. Соодветни прилики : создадете персонализиран изглед, можете да ги носите канџите на ноктите за време на ноќта на Вештерките и Божиќните настани, вклучувајќи ноќта На Ноќта на Вештерките, божиќните празнични забави и направете. Не допирај water.It се препорачува да се чува запечатен по употреба. Лесен за носење, малку отворениот дизајн на оваа канџа за нокти ви овозможува лесно да ја лизнете на прстот. Тип на ставка : прстени за Нокти поставен Материјал : Должина На Железо : 103*18 мм Боја : Златниот Пакет вклучува : 5 парчиња/поставени прстени За нокти не допирајте вода.